Terug naar overzicht Pekka Kuusniemi, Vorsitzender/CEO der Hansa Armaturen GmbH. Foto: Hansa Armaturen GmbH
Pekka Kuusniemi, Vorsitzender/CEO der Hansa Armaturen GmbH. Foto: Hansa Armaturen GmbH
13.12.2016

Sanitairvakhandel kiest HANSA als nummer 1 in de branche

Kwaliteitsspiegel sanitair armaturen

Stuttgart/Düsseldorf – HANSA werd bij het onderzoek van de informatiedienst markt intern (mi) al voor de 20e keer op rij als winnaar bekroond. Met dit uniek succesverhaal in deze competitieve sector is en blijft de fabrikant in Stuttgart nog steeds de ‘vakhandwerkpartner nr. 1’ in Duitsland.

Om de twee jaar maakt de brancheonafhankelijke informatiedienst markt intern de ’mi’-kwaliteitsspiegel voor armaturen op. Daarbij wordt vakhandelaars en professionals uit de branche sanitair gevraagd hoe tevreden ze zijn met de product-, distributie-, marketing- en servicediensten van 11 gevestigde, Duitse armatuurfabrikanten.

Sinds de eerste enquête in de geschiedenis van de Kwaliteitsspiegel heeft HANSA elke keer opnieuw de eerste positie behaald. Ook bij de vergelijking van dit jaar werd de onderneming door professionals in de sanitairvakhandel met een eindscore van 2,28 als de beste in de branche gekozen – wat een groot verschil met het totale gemiddelde van 2.96 betekent.
Dat bewijst op een indrukwekkende en overtuigende manier hoeveel belang de onderneming hecht aan haar belofte om de beste kwaliteit te leveren en te streven naar oplossingen, die vakhandelspartners bij hun belangrijk werk ondersteunen.

De beste cijfers kreeg de fabrikant vooral in de rubrieken ‘Ondersteuning bij objecten’ en ‘Realiseerbare handelsmarge’. In alle andere categorieën presenteerde HANSA zich zoals altijd sterk naast twee andere concurrenten, de winnaar met hetzelfde aantal punten Hansgrohe en Friedrich Grohe.

„Wij zijn trots en voelen ons vereerd door de positieve feedback van de sanitair-professionals. Hun erkenning is voor ons de grootste onderscheiding. De resultaten van de enquête bevestigen het succes van ons concept, namelijk professionals met raad en daad bij te staan en ons helemaal in te zetten voor de drie distributiekanalen“, zegt Pekka Kuusniemi, voorzitter/CEO van Hansa Armaturen GmbH. „Wij zullen in de toekomst de samenwerking verder uitdiepen en de professionals in de sanitair als betrouwbare partner blijven ondersteunen. Onze motivatie halen wij uit onze resultaten en positie tegenover onze directe concurrenten.“

Voor meer informatie: www.hansa.de